Liliane Saint-Pierre

SOLDATE VAN DE LIEFDE

OPTREDENS

"Ik hoop dat er nog veel concerten mogen volgen want muziek dat is mijn leven."

donderdag 12 maart 2020 - 14u

Marijn Devalck & Liliane Saint-Pierre - Compagnons de la chanson

Cultureel Centrum Lanaken | 

€ 16 | VVK: € 14,5  | +60/-26: € 13,5   |  


Liliane Saint Pierre en Marijn Devalck zijn beiden zwaar gepassioneerd door het Franse chanson. In dit gloednieuwe theaterconcert worden 2 Vlaamse topentertainers voor het eerst samen verenigd én vereeuwigd op het podium, meer dan 100 jaar muzikale ervaring in puur Frans chanson.

Liliane Saint-Pierre en de Franse taal is altijd een goed huwelijk geweest. Als ‘compagnon de route’ kiest Liliane voor niemand minder dan Marijn Devalck. Marijn is – misschien nog meer dan acteur – een begenadigd zanger met warme, rijpe stem die het pure Franse chanson een warm hart toedraagt.

Ze zingen Gilbert Bécaud en Jacques Brel, maar ook France Gall en Céline Dion, Edith Piaf en Charles Aznavour naast Johnny Hallyday, Claude François, Nicole Croissy, Yves Montand, Luis Mariano en Adamo. Ze worden muzikaal ondersteund door het CDLC combo o.l.v. Dirk Van der Linden.

Laat je een avond onderdompelen in het beste van het Franse chanson.

- Zang: Liliane Saint-Pierre
- Zang & gitaar: Marijn Devalck
- Zang & c ontrabas: Jean Van Lint
- Zang & klavieren: Dirk Van der Linden
- Drum: Eric Rits

Iedereen is welkom voor koffie en gebak tijdens de pauze.

donderdag 2 april 2020 van 14:00 tot 17:00

Marijn Devalck & Liliane Saint-Pierre - Compagnons de la chanson

Cultureel Centrum Den Egger Scherpenheuvel | 

€ 18 |-21/+60: € 16 | ABO/+65: € 14


Twee Vlaamse topentertainers, voor het eerst verenigd én vereeuwigd op het podium: Liliane Saint Pierre en Marijn Devalck. Samen goed voor meer dan 100 jaar muzikale ervaring in puur Frans chanson.


In 2009 ontwikkelde producer Alain Mazijn het belevingsconcept met de mooiste Franse liedjes in Vlaanderen: Compagnons de la Chanson. De afgelopen seizoenen maakten Johny Voners, Ariadne Van den Brande en Freddy Birset een deel van de muzikale reis mee.


Marijn Devalck werkt al bijna tien jaar samen met het Compagnons de la Chanson-combo o.l.v. Dirk Van der Linden. Samen met Liliane Saint-Pierre maakt de hechte ploeg muziektheater: theater en variété vervat in één spannend herbelevingsconcert: Gilbert Bécaud en Jacques Brel maar ook France Gall en Céline Dion, Edith Piaf en Charles Aznavour naast Johnny Hallyday, Claude François, Nicole Croisille, Yves Montand, Luis Mariano en Adamo.


Bezetting: Liliane Saint-Pierre (zang), Marijn Devalck (zang en gitaar), Jean Van Lint (zang en contrabas), Dirk Van der Linden (zang en klavieren) en Eric Rits (drums)


Copyright @ e-vwala.be